таг: Понеделниците

Научно поткрепено: Фатален срцев удар најчесто се случува на овој ден...

0
Понеделниците се чини дека се лоши за вашето срце, покажа новото истражување на Британската фондација за срце. Најопасниот тип на срцев удар, познат...