таг: Помладите

Ѓоргиев: Сите ние младите се трудиме максимално да се наметнеме во...

0
Еден од помладите македонски репрезентативци, Игор Ѓоргиев, со задоволство зборуваше за победата над Кувајт со 31-21, во првиот од четирите теста за македонската...

Во кои години партнерите најмногу изневеруваат: Резултатите од студијата ќе ве...

0
Помладите луѓе во своите 20-ти и 30-ти години изневеруваат сè помалку, а една група луѓе изневерува се почесто, и тоа оние во 50-тите...

Помлади возрасни пациенти заразени со ковид-19 имаат голем ризик од сериозно...

0
Помладите возрасни пациенти примени во болница со ковид-19 имаат голема веројатност да страдаат од компликации како оние над 50 години, открило едно истражување....