таг: полпозиција

Француската екстремната десница стана доминантна политичка сила и бара мнозинство, остатокот...

0
Екстремната десница во Франција е во пол-позиција по првиот круг од парламентарните избори што ја потврди нивната доминација во француската политика и ги...