таг: полнолетните

50 отсто од полнолетните во Македонија примиле една доза вакцина против...

0
50 отсто од полнолетните жители во Македонија примиле една доза вакцина против ковид-19, соопшти Министерството за здравство. Заклучно со 14 декември, вкупно...