таг: поликлиниката

Поликлиниката Чаир од денеска има пет нови дигитални ЕХО колор доплер...

0
Поликлиниката Чаир од денеска има пет нови дигитални ЕХО колор доплер апарати. Во посета на оваа јавно-здравствена установа беше министерот за здравство Фатмир...

Поликлиниката Железара доби дигитален мамограф и ултразвучен ЕХО апарат

0
Поликлиниката Железара доби нова медицинска опрема – дигитален мамограф со стереотакса и ултразвучен ЕХО апарат со две сонди набавен од Министерството за здравство....

Почна имунизацијата со руската вакцина, во „Јане Сандански“, вакцинирани 116 лица

0
Во поликлиниката „Јане Сандански“ каде денеска почна вакцинацијата со руската вакцина „Спутник V“ досега се вакцинирани 116 лица, информираа од оваа здравствена установа...