таг: полен

Високите концентрации на полен го зголемуваат ризикот за инфекција од коронавирус

0
Поголемите концентрации на полен во воздухот се совпаднаа со зголемениот број на луѓе кои се заразиле со ковид-19, покажа новата студија. ...