таг: покриени

Како побрзо да ги одмрзнете прозорците на автомобилот: Ви треба само...

0
Замрзнатите и со дебел лед покриени стакла на автомобилот се нешто што ниеден возач не го сака. Да се ​​има автомобил, особено во...