таг: Позитивната

Позитивната листа е маркетинг на штета на граѓаните, власта да престане...

0
Позитивната листа е маркетинг на штета на граѓаните, велат од Комисија за здравство на ВМРО – ДПМНЕ. Тие на својата фејсбук страница објавуваат...