таг: поздравуваат

САД го поздравија официјализирањето на Талин механизмот за координација на цивилната...

0
Соединетите Држави го поздравуваат создавањето на Талин механизмот, кој ќе помогне да се испорачаат средства за градење сајбер капацитети во Украина и да...