fbpx

таг: „Пегаз“

Извештај на Европарламентот: Земји-членки на ЕУ го користеле софтверот „Пегаз“ за...

0
Употребата на шпионскиот софтвер „Пегаз“ очигледно била широко распространета во земјите на ЕУ, се заклучува во извештајот на истражниот комитет на...

„Пегаз“ – најновата закана за демократијата во светот

0
По откритието за софтверот „Пегаз“, со кој се шпионирале илјадници луѓе низ целиот свет, веќе два дена не стивнуваат ниту реакции, ниту објавувања...