fbpx

таг: „панични

Која е разликата помеѓу паника и анксиозност?

0
Термините „панични напади“ и „анксиозни напади“ иако често се користат наизменично, тие не се исти. Во дијагностичкиот и статистичкиот прирачник за ментални...