таг: отровен

Во Хрватска откриен забранет токсичен пестицид кај пиперки увезени од Македонија

0
Забранет отровен пестицид е откриен во пиперки од Македонија кои биле...

Инцидент во Јордан, загинаа 10 лица при истекување на токсичен гас

0
Резервоар полн со отровен гас хлор паднал од кран при истовар во јорданското пристаниште Акаба....