таг: отплови

Грција го продолжува учеството во европската операција во Црвеното море

0
Фрегатата „Псара“ на грчката воена морнарица отплови за Црвеното море за да учествува во европската операција „Аспидес“ (Штитови) и да ја замени фрегатата...