таг: опуштија

Шпанците премногу се опуштија за време на празниците, коронавирусот пак се...

0
Шпанците премногу се опуштија за време на празниците, дружејќи се роднините и пријателите, па коронавирусот повторно се прошири низ земјата, соопшти синоќа шпанското...