таг: Оланд

Франсоа Оланд и препорача на француската Влада да не одржува никакви...

0
Поранешниот француски претседател Франсоа Оланд денеска препорача француската Влада да нема „никакви контакти“ со Русија откако Москва го искористи во свои пропагандни цели...