fbpx

таг: „Океаните

Океаните во фокус на годинашниот Светски метеоролошки ден

0
„Океаните, нашата клима и времето“ е мотото под кое годинава се одбележува Светскиот метеоролошки ден, 23 Март. Во пораката на генералниот секретар...