таг: одобрија

Американско-германскиот производ полека го освојува пазарот: И Панама ја одобри вакцината...

0
Властите во Панама одобрија итна употреба на вакцината на „Фајзер“ и „БајонТек“ и првите дози во таа централноамериканска земја со...

Панама ја одобри вакцината на Фајзер и БионТек

0
Панамските власти одобрија итна употреба на вакцината на Фајзер и БионТек и првите количини во оваа четиримилионска централноамериканска земја треба да стигнат во...