таг: одлучувачка

Кина ќе го зголеми бројот на тимови кои се борат против...

0
Кина извојува голема, одлучувачка победа во борбата против вирусот Ковид-19, изјави кинескиот премиер Ли Чијанг. Тој го изјави ова во извештајот по...