таг: Одговорот

Научниците конечно ја решија мистеријата зошто бебињата клоцаат во утробата

0
НАУЧНИЦИТЕ конечно го пронајдоа одговорот на прашањето зошто бебињата клоцаат во утробата. Се вели дека помага во нивниот развој, бидејќи се вели дека...

Лидерите на ЕУ ќе продолжат да се договараат околу ограничувањата на...

0
Лидерите на Европската унија завршија уште една дебата за одговорот на блокот на енергетската криза...

Австралиските власти се закануваат, ако судот го ослободи Ѓоковиќ, тие можат...

0
Австралиската влада го објави одговорот на жалбата на Новак Ѓоковиќ, тој е на 13 страници, а две точки предизвикаа големи реакции во јавноста....

Дали филмот „Mank“ е најдоброто од Финчер?!

0
Одговорот на насловното прашање веројатно се сведува на многу лична перцепција и толкување на филмот. Сигурно е тоа дека „Манк“ по многу...

Среќата е патување, а не дестинација: 15 најубави дефиниции за среќа...

0
Одговорот на прашањето „Што е среќа?“ е релативен и зависи исклучиво од личното доживување на тој поим, односно чувствата. Во...