таг: одбележувањето

Одбележан Денот на органодарителството, за три години 67 лица добиле шанса...

0
Во рамки на одбележувањето на Европскиот ден на органодарителството, 7 октомври, денеска во „Европска куќа“ во Скопје беше означен почетокот на проектот „Поддршка...

Здравствените установи со дежурни екипи ќе работат за празниците

0
Во пресрет на одбележувањето на новогодишната ноќ, сите клиники, вклучувајќи ги ЈЗУ Универзитетска клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување...

(ВИДЕО) Граѓани го гаѓаа Петков со снежни топки

0
Бугарскиот премиер Кирил Петков доживеа инцидент на одбележувањето на националниот празник по повод ослободувањето на...