таг: огромната

Подготвена новата џиновската ракета на НАСА – еве кога ќе се...

0
Огромната месечева ракета на НАСА, „Систем за вселенско лансирање“ (Space Launch System) го почна своето бавно, повеќечасовно патување до лансирната рампа денеска додека...

Новата џиновската ракета на НАСА подготвена за лансирање

0
Огромната месечева ракета на НАСА, „Систем за вселенско лансирање“ (Space Launch System) го...

По 18 векови молк, Армијата на сенките ја откри својата последна...

0
Огромната армија од теракота, откриена во 1974 година од група кинески селани од провинцијата Шанкси, со децении го привлекува вниманието на светската јавност....

ФОТО | Роберто Кавали (80) не жали пари за 47 години...

0
Поради огромната разлика во годините, сите им предвидуваа крај на врската. Лина ја нарекоа спонзоруша бидејќи е во врска со Роберто Кавали...