таг: овошја

Ако имате некој од овие симптоми, можеби сте алергични на одредена...

0
Различни овошја, бадеми, кикирики – секоја храна може да предизвика алергии, покажа студијата на Националниот институт за здравје. Некои знаци дека сте алергични...