таг: овозможува

Новитети на платформата „Јутјуб мјузик“

0
„Гугл“ отсега им овозможува на корисниците на стрим-услугата „Јутјуб мјузик“ да креираат свои радиостаници врз основа на алгоритам кој „ќе одлучува“ кои песни...

Доза којашто нема да го зајакне само имунитетот! Бордел во Австрија...

0
Бордел во Виена им овозможува на граѓаните да се вакцинираат против коронавирусот, а секој што тоа ќе го стори, кај нив има право...