таг: објавиле

Данска студија открива дека луѓето кои прележале Ковид-19 дома имаат помал...

0
Според податоците коишто ги објавиле во својата студија, токму пациентите кои што го прележале коронавирусот дома имале помал ризик од сериозни и долгорочни...