таг: Обезноста

Д-р Ирфан Ахмети: Просекот на возраст на здебелени во Македонија од...

0
Обезноста зазема размер на пандемија во целиот свет. И во Македонија дебелината е проблем, загрижувачки е дека обезноста расте кај младите, адолесцентите, изјави...