таг: Обезбедувањето

Меџити: Важна е соработката со Црвениот крст како наш партнер

0
Обезбедувањето квалитетни услуги на итната медицинска помош во кризни и вонредни состојби е една од најважните стратегии за намалување на морбидитетот и морталитетот...