таг: нулата

ВИДЕО | Метеоролог предупредува: Ве молам, не јадете мразулци, не знаете...

0
Кога температурите паѓаат под нулата, на покривите и столбовите се формираат ледени мразулци и иако нивното лижење и грицкање можеби звучи забавно,...