fbpx

таг: Ноќниот

Како никогаш да немало ковид-19, во Вухан се врати ноќниот живот

0
Ноќниот живот во Вухан се врати во нормала, седум месеци откако градските власти ги укинаа строгите рестриктивни мерки поради пандемијата на коронавирус. Една...

Се врати ноќниот живот во Вухан

0
Ноќниот живот во Вухан се врати во нормала, седум месеци откако градските власти ги укинаа строгите рестриктивни мерки поради пандемијата на коронавирус. Една...