таг: НЛО

НАСА го објави извештајот за НЛО – има ли докази дека...

0
Истражувањето на НАСА за стотици забележани НЛО откри дека нема докази дека вонземјаните стојат зад необјаснетите феномени, но вселенската агенција исто...