таг: Нигард

Уапсен модниот тајкун Питер Нигард: 25 години сексуално тероризирал сиромашни малолетнички

0
Питер Ј. Нигард (79), финско-канадскиот моден претприемач и основач на компанијата за производство на облека за жени „Нигард интернешнл“, е уапсен во...