таг: Нефрологија

Целосно реновиран одделот за нефрологија на Клиниката за детски болести

0
Одделот за нефрологија на Клиниката за детски болести е целосно реновиран и опремен. Со ова значително се подобруваат условите и капацитети на грижата...

Зголемен бројот на заболените лекари од Нефрологија, се чека МАНУ да...

0
Се шири кластерот на Нефрологија. Ковид 19 денеска со брзи тестови е потврден уште кај една медицинска сестра и лице одговорно за одржување...