таг: Неуредена

Неуреден примерок од книгата за Хари Потер е продаден за 40.000...

0
Неуредена копија од првата книга за Хари Потер, „Хари Потер и каменот на волшебникот“, од Џ. К. Рулинг, беше продаден за 37.500 фунти,...