таг: несмалениот

Црна Гора ги ублажи епидемиолошките мерки во 10 градови и општини,...

0
И покрај несмалениот број нови инфекции и смртни случаи од коронавирус, црногорското Министерство за здравство ги попушти епидемиолошките мерки во 10 градови и...