таг: несвесно

Кои работи ја уништуваат вашата среќа?

0
Многу луѓе често несвесно го унштуваат својот живот. Избирајќи негативност, животот ги води во сосема поинаква насока. Ви претставуваме пет најчести грешки кои...

Од понеделник до петок водат „здрав живот“, а преку викенд „се...

0
Многумина несвесно, но честопати и сосем свесно, се „заробуваат“ во репетативна шема која вклучува консумирање здрава храна и вежбање во текот на...

Имате навика несвесно да цртате на хартија? Погледнете што значат нацртаните...

0
Секој понекогаш нешто несвесно црта. Обично е тоа кога зборува на телефон, седи пред компјутер или едноставно се досадува. А, тие цртежи...