таг: Несвесниот

Кое животно прво ви падна во очи: Што значи ако прво...

0
Несвесниот ум опфаќа ментални процеси кои ѝ се недостапни на свеста, но кои влијаат на расудувањето, чувствата или однесувањето. Според Фројд, несвесниот...