таг: ненормалното

Тања Турунџиева, нутриционист: Дебелината како нова пандемија во светот

0
Дебелината се однесува на ненормалното зголемување на телесното сало и обично е, но не и неопходно, поврзана со дебелеењето. Разликата меѓу нив...