таг: неиспровоцираната

Ковачевски: Украина ја брани демократијата, слободата, еднаквоста, човековото достоинство, правото на...

0
Поминаа две години од почетокот на  неоправданата и неиспровоцираната руска агресија врз пријателска Украина. Две години, оваа агресија не само што предизвикува големо...

Веќе 24 месеци трае 72 часовната руска „специјална операција“ во Украина

0
ДРАГАН МИШЕВ Денес се навршуваат полни 24 месеци откако започна неиспровоцираната целосна руска воена агресија врз Украина, која започна во раните...