таг: неизвесна

Фото финиш во трката за Сенатот, ова се проекциите на Си-Ен-Ен

0
Проекциите на CNN покажуваат дека трката во Сенатот е неизвесна – моментално е 48:48, додека во Претставничкиот дом ситуацијата е значително...

Намалени и работата и цените во патниот превоз, спас во заживување...

0
По тешката и неизвесна 2020 година во услови на пандемија превозниците посакуваат новата 2021 година да донесе безбедни патишта, зголемена...