таг: незгодни

За 113.000 долари, обожавателите ќе можат да ги читаат интимните мисли...

0
Во писмата се содржат незгодни теми како што се разводот на принцезата Дијана со принцот Чарлс, нејзините проблеми со менталното здравје и...