таг: независниот

„Подавам рака на соседите“, вели кандидат за претседател на Бугарија

0
Независниот кандидат за претседател на Бугарија, предложен од иницијативата „Правда за секого“ и поддржан од Демократска Бугарија, Лозан Панов деновиве ќе го посети...

Објавен извештај според кој Кина направила геноцид над Ујгурите

0
Во независниот извештај објавен денеска од Њулајнс центарот за стратегија и политика од Вашингтон, се вели дека...