таг: недвижности

Затвор во Велс претворен во раскошна вила од 2,55 милиони евра

0
 На пазарот за недвижности во Велс се појави поранешен затвор претворен во несекојдневна вила. Наречена „Coes Faen Hall“, т.е. меѓу мештаните позната како...