таг: Неготино

Мамографот во Неготино е поправен и работи

0
Постоечкиот мамограф во Неготино е докомплетиран со нова работна станица и ставен во функција. За ова денеска информираа од Јавната здравствена установа Здравствен...

Кои општини се жаришта на коронавирус?

0
Прилеп, Кавадарци, Охрид, Куманово и Неготино, се топ 5 општини во Македонија каде бројот на активни случаие над 300. Прилеп, Кавадарци и...