таг: невиден

„Ајкула дух“ со огромна глава и џиновски блескави очи откриена кај...

0
Научниците открија досега невиден вид на „ајкула дух“ со масивна глава, џиновски, блескави очи и пердувести перки во длабочините на Андаманското Море во...