таг: на опширниот

Откако кариерата му тргна по надолна линија, поранешната холивудска ѕвезда Стивен...

0
Во контекст на опширниот осврт на  Цивил Медиа за тоа зошто дискредитираните Американци се впуштаат во улога на пропагандисти на озлогласени диктатори, како еден...