таг: Наједноставно

Никогаш не ги пуштајте Рибите да заминат од вашиот живот –...

0
Наједноставно кажано, Рибите се најдобри љубовници. Тие го сакаат животот, ги сакаат луѓето, ја сакаат креативноста. Романсата е јазикот кој најдобро го зборуваат...