fbpx

таг: наши

Русија брои убиени од Македонија, МНР нема информации

0
Министерството за надворешни работи нема информации за наши државјани кои се борат или ги загубиле животите во Украина. Одговорот на институциите...

Во Москва одбележана 8-годишнината од анексијата на Крим

0
„Ќе ги спроведеме сите наши планови“, порача рускиот претседател Владимир Путин на прославата, организирана по...

Како да се храните според крвната група, за да бидете и...

0
Сите наши предци припаѓале на крвната група нулта, живееле во ограничен простор за живеење, јадејќи иста храна, така што никакви промени не...