fbpx

таг: научен

Вакцините реагираат и на новиот вид на ковид-19

0
Главниот британски научен советник Патрик Воленс денеска изјави дека вакцините против ковид-19 се адекватни во генерирање на имунолошки одговор и на новата,...

Вакцината реагира и на новата варијанта на коронавирусот

0
Главниот британски научен советник Патрик Воленс денеска изјави дека вакцините против Ковид-19 се адекватни во генерирање на имунолошки одговор и на новата, пренослива...