fbpx

таг: настани

Кога ќе видиме метеорски дожд, а кога затемнување на Месечината? Астрономски...

0
Кои астрономски настани ќе имаме можност да ги набљудуваме на ноемвриското ноќно небо? Доколку небото е ведро, а загадувањето минимално, ова се...

„Славиме значаен јубилеј кој стана синоним за оддавање почит на мажите“...

0
Еден од најуспешните настани што се одржува во Македонија посветен на успехот и традиционалните вредности,  „Мажи на годината“, петти пат по ред во...

Италија ја проширува задолжителната вакцинација

0
Од 6 декември нема влез во барови, ресторани и јавни настани без вакцинација или доказ...