таг: Нарачајте

ФОТО: Барате место за бегство од градот? Го најдовме на 70...

0
Нарачајте од готвените јадења како македонска тава, селско месо, слатко грне, вкусете од домашната пита, од макалата… И дишете, изнадишете се чист воздух....