fbpx

таг: наидеме

Зошто ТРЕБА ДА ЈАДЕТЕ СЛАДОЛЕД ВО ЗИМА

0
Ретко ќе наидеме на некој што не сака сладолед, меѓутоа, многумина дури и најентузијастичките љубители на сладолед веруваат во митот дека сладолед треба...